Betonnen legoblokken bij opslagvakken

Legoblokken van beton zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Omdat ze vervaardigd zijn uit solide beton zijn ze nagenoeg onverwoestbaar en duurzaam. Bestand tegen alle weersinvloeden waardoor het niet gaat scheuren, barsten of krimpen. De legoblokken kunnen een permanente oplossing zijn maar ook tijdelijk worden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wegafzetting bij evenementen. Omdat ze een onneembare barrière vormen zorgen de betonnen legoblokken voor de veiligheid van bezoekers. Ook bij wegwerkzaamheden worden vaak legoblokken ingezet zodat wegenbouwers op een veilige manier aan de weg kunnen werken. Ook als permanente oplossing bij wegafscheidingen zijn de legoblokken onmisbaar. Een perfecte manier om het verkeer in goede banen te leiden en de situatie voor alle verkeersdeelnemers duidelijk te maken. Ook voor opslag zoals bouw gerelateerd materiaal zijn betonnen legoblokken heel geschikt. Bijvoorbeeld voor grind, zand en metaal. In de agrarische wereld zijn ze perfect voor de opslag van kuilvoer en compost.

Betonnen legoblokken stapelen

Net als de bekende legoblokjes zijn de betonnen varianten hiervan op eenzelfde manier op te stapelen. Ze zijn aan de bovenzijde voorzien van nokken en aan de onderzijde bevindt zich een uitsparing. Zo stapelt u ze makkelijk naast en op elkaar. Voor een meest stevige wand bouwt u de muur in halfsteensverband op. Omdat de betonnen legoblokken een behoorlijk gewicht hebben moet u voor het opstapelen wel geschikt materieel gebruiken zoals een vorkheftruck. De blokken zijn verkrijgbaar met of zonder lepelgaten. De legoblokken met lepelgaten worden meestal gebruikt wanneer ze tijdelijk worden ingezet. Zo zijn ze makkelijk te plaatsen en weer te verwijderen. Omdat de legoblokken beton perfect op elkaar aansluiten hoeft u geen cement of ander voegmiddel te gebruiken.

Waar betonnen legoblokken kopen?

Wanneer u kwalitatief goede en betaalbare legoblokken van beton wilt loont het beslist de moeite om een kijkje te nemen op de site Betonnenlegoblokken.nl. Zij hebben een zeer groot assortiment welke allen in eigen fabriek worden geproduceerd. Hierdoor is maatwerk ook mogelijk. Ook het opstapelen van de betonnen legoblokken direct vanaf de vrachtwagen op locatie behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust telefonisch, via de site of mail contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte op.

Comments zijn uitgeschakeld.