Aspock achterlichten aanhanger

Bij het aanschaffen van nieuwe achterlichten voor jouw aanhanger, kan de keuze groot zijn. De juiste kiezen kan daarin lastig zijn. In deze blog gaan wij jou alles vertellen over de Aspock achterlichten. Aspock achterlichten worden door veel fabrikanten al gemonteerd op de aanhangers in de fabriek. De Aspock achterlichten zijn dus veel voorkomend op de aanhangers, vandaar dat het aanbod in Aspock achterlichten groot is.

Aspock Led achterlichten

Bij Aspock gaan ze natuurlijk mee met de nieuwste trends, dus ook met Led verlichting. Aspock heeft bijvoorbeeld de MultiLed serie, deze loopt al tot de MultiLED 4! Met Led achterlichten van Aspock kan je een stukje duurzamer de weg op, dit komt door het bezit van meer branduren dan gewone gloeilampen. Naast de duurzaamheid van de Led Aspock achterlichten, zien deze er ook nog heel strak uit. Wie wil er nou geen super nette aanhanger? Ook heb je zeer helder licht en wordt ledverlichting niet warm.

Naast het gebruik van de Aspock ledverlichting, kan je ook een ander merk lamp aansluiten op de Aspock kabels. Neem bijvoorbeeld de Fristom FT-270, deze kan eenvoudig aangesloten worden op de connectoren van de Aspock kabels. Het voordeel hiervan is dat je ook gewoon andere merken lampen aan kan schaffen en alsnog de Aspock achterlichten/kabels kunt gebruiken. Dit maakt het merk Aspock ook nog flexibel.

Aspock assortiment

Natuurlijk is er meer in het assortiment van Aspock dan alleen Aspock achterlichten. Zoals in de alinea hierboven hebben wij de LED-achterlichten al behandeld. Daarnaast heb je nog een aantal series van lampen waarvan de Multipoints wel het bekendst zijn. Deze lopen al tot de Multipoint 5, keuze genoeg dus. Daarnaast heb je nog de Midipoints, Minipoints, Earpoints en de Agripoints. Deze zijn allemaal verschillend van elkaar, ook verschillende afmetingen. De Minipoints zijn, zoals de naam al verklapt, kleiner dan de andere types. De Agripoint en de Earpoints zijn weer anders, de Agripoint is namelijk in de vorm van een driehoek. De Earpoint Aspock achterlichten zijn verticaal gemonteerd, deze staan dus rechtop, erg handig bij bijvoorbeeld paardentrailers.

Montage Aspock achterlichten

Het monteren van de Aspock achterlichten is erg eenvoudig, bij de Multipoints hebben ze het namelijk zo ontworpen dat de montagegaten allemaal identiek zijn. Zo hoef je dus niet te boren voor een nieuwe aansluiting, maar kan je vaak gewoon heel makkelijk de oude lamp demonteren en de nieuwe vastzetten en aandraaien.

Het is bij een kapot glas ook mogelijk om alleen het losse glaasje te bestellen. Dit scheelt weer een aantal euro’s en overbodige materialen. De losse glaasjes zijn ook makkelijk te monteren. Wil je niet dat je glas makkelijk kapot kan gaan? Neem dan een kijkje voor beschermrekken voor de achterlichten. Er zijn voor de meeste Aspock achterlichten de juiste beschermrekken te vinden.

Meer informatie over Aspock achterlichten

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over de Aspock achterlichten? Neem dan gerust contact op met een Aspock dealer, zoals Aanhangwagendirect.nl. Zij hebben een enorm assortiment aan Aspock achterlichten. Neem een kijkje op de site van Aanhangwagendirect.

Comments zijn uitgeschakeld.