fietsenrekken

Een fietsenrek voor twee fietsen, ook wel een fietsenrek dubbel  genoemd, is een rek waarin twee fietsen kunnen worden geparkeerd. Dit soort fietsenrekken wordt vaak op openbare plaatsen geplaatst, zoals bij winkelcentra, stations, musea en andere bezienswaardigheden, om fietsers een plaats te bieden om hun fiets te parkeren. Dubbele fietsenrekken zijn vaak gemaakt van staal of kunststof en zijn ontworpen om stevig te zijn en om te voldoen aan bepaalde veiligheidsnormen. Ze kunnen worden vastgezet aan de grond of aan een muur, afhankelijk van de voorkeur en de beschikbare ruimte. Sommige dubbele fietsenrekken hebben ook sloten of beveiligingsvoorzieningen om ervoor te zorgen dat de fietsen veilig kunnen worden opgeborgen.

Ruimtebesparende fietsenrekken

Een ruimtebesparend fietsenrek is een soort fietsenrek dat is ontworpen om zo weinig mogelijk ruimte in te nemen. Dit soort fietsenrekken is handig voor mensen die weinig ruimte hebben in hun garage, tuin of op hun oprit, of voor mensen die meer fietsen willen kunnen parkeren in een beperkte ruimte. Er zijn verschillende soorten ruimtebesparende fietsenrekken op de markt, zoals fietsenrekken die opklapbaar zijn, fietsenrekken die oprolbaar zijn of fietsenrekken die kunnen worden opgehangen aan een muur of plafond.

Sommige ruimtebesparende fietsenrekken zijn ook voorzien van extra functies, zoals sloten of beveiligingsvoorzieningen om ervoor te zorgen dat de fietsen veilig kunnen worden opgeborgen. Bovendien zijn sommige ruimtebesparende fietsenrekken ook ontworpen om makkelijk te kunnen verplaatsen, zodat ze bijvoorbeeld naar een andere locatie kunnen worden gebracht als dat nodig is. Als je op zoek bent naar een ruimtebesparend fietsenrek, is het aan te raden om verschillende opties te vergelijken en te kiezen voor een rek dat aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Nieuwe straatmeubilair

Straatmeubilair is meubilair dat op of langs de openbare weg wordt geplaatst. Dit kan bijvoorbeeld zijn banken, afvalbakken, verkeersborden, afzetpalen, zitstenen, speeltoestellen, fietsparkeervakken en andere objecten die op de openbare weg staan. Het doel van straatmeubilair is om de openbare ruimte functioneler en aantrekkelijker te maken voor mensen die er gebruik van maken. Bovendien kan het ook dienen als informatiebron voor bezoekers of gebruikers van de openbare weg, bijvoorbeeld door het plaatsen van verkeersborden of informatiepanelen.

Comments zijn uitgeschakeld.